Kiscsillag, Ladánybene 27, Intim Torna Illegál a Partiumi Magyar Napokon

Az augusztus 19-21. között zajló 15. Partiumi Magyar Napok alternatívan hangos fellépői idén is minden lazaságot, lázadást és örömzenét elhoznak a szatmárnémeti Széchenyi utcai színpadra.

 Ki ne ismerné a Kossuth-díjas Lovasi András nevét, akinek személye összeforrt a Kispál és a Borz, Magyarország ikonikus alternatív rock bandájával. Zenei munkásságuk a magyar fiatalok számára a mai napig meghatározó jelenség. Lovasi és zenésztársai újragondolva és felfrissítve a magyar alternatív rock irányzatot 2005-ben megalapították a Kiscsillag formációt, akik augusztus 20-én, szombaton a Széchenyi utcai színpadon lépnek fel a Partiumi Magyar Napokon 22 órai kezdettel.

Arról, hogy kell egy ház az óceán partján, és hogy a raszta szív örökké dobog a Ladánybene 27-nél senki sem tud többet, ők augusztus 21-én, vasárnap ugyancsak az utcai színpadon mutatják meg, milyen a jó reggae és a pozitív kisugárzás.

A Partiumi Magyar Napok zárónapján, augusztus 28-án is kedveznek az alternatív vonal habzsolóinak, hiszen az igazi hipnotizőr királyok, az Intim Torna Illegál koncertezik a Kossuth-kerti nagyszínpadon 19 órától — és zengeni fog a Vágjál lyukat a kádba!

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?