A Figura nőnapi ajándéka: Kövekkel a zsebében

A gyergyószentmiklósi Figuránál március 8-án, kedden este 7 órától nőnapi ajándékként tekinthető meg újra Kolozsi Borsos Gábor és Moşu Norbert-László előadásában Marie Jones darabja, a Kövekkel a zsebében. Ez alkalomból minden női nézőnek ingyenes a belépés.

A két szereplő tizenhat karaktert játszva adja elő a történetet, mely egy amerikai filmstáb írországi filmforgatását meséli el.

Jake és Charlie élete kissé zátonyra futott, mindketten a filmiparban látnak új lehetőségeket, ám ismeretség híján nekik csak statisztaszerep jut. A statiszták szerencséje viszont pont az, hogy jó megfigyelő válhat belőlük.

Így ismerhetünk meg többek között egy elkényeztetett dívát, egy toporzékoló rendezőasszisztenst, a helyi papot, az „egyetlen túlélő” statisztát, és egy fiút, akinek az élete szomorú fordulatot vesz…

Jegyek válthatók munkanapokon 10.00 és 16.00 óra közt a Figura jegyirodájában, vagy előadás előtt a helyszínen. Információk és helyfoglalás a 0752-227-011-es telefonszámon, vagy az org@figura.ro e-mail címen.

Kapcsolódók

Kimaradt?