Ajéndékozzon karácsonyra Spectrum Színház-jegycsomagot

Egyedi ötlettel lépett a színházrajongók elé a marosvásárhelyi Spectrum Színház: 32 lejes áron kínálja négy előadás megtekintését a karácsony és szilveszter közötti időszakban. Ezen kívül kulisszajárásra hív egy-egy szerencsés nézőt.

A Spectrum Színház a Mikulás napjától kezdődően minden előadásán kisorsol két nézőt, akik számára lehetőséget nyújt, hogy betekinthessenek a kulisszái mögé, megnézhessék, mi van a színpadon túl, hogyan készül egy-egy színész az előadásra, hogyan maszkol, mi történik az alőadás alatt, hogyan cserélnek ruhát másodpercek alatt, vagy mivel töltik az idejüket, ha nincsenek a színpadon.

„Mindenkit érdekel, hogy mi van a színpad mögött, mi van a maszkon túl, ugyanis másként látszik valami a közönség soraiból és másként a kulisszák mögül” – olvasható abban a közleményben, amit szerkesztőségünknek is eljuttatott a Spectrum Színház sajtófelelőse.

Az elképzelés az, hogy vasárnaptól kezdődően, Harold Pinter A gondnok című előadás nézői között kisorsolják azt a két kíváncsi nézőt, aki megnézheti, hogyan és mikor kezd el készülődni a színész, gyakorolja-e még utolsó pillanatban a szöveget, hogyan zajlik a sminkelés, az öltözés, s akár még meg is kérdezheti, izgul-e vajon a főszereplő.

A vasárnapi előadás kulisszatitkok iránt érdeklődő látogatói közül egy sorszámot kapnak a jegyük mellé, az előadás szünetében közülük sorsolják ki azt a két szerencsés nézőt, aki a következő, általa választott előadáson már a színfalak mögül nézheti végig a produkciót és annak készületeit. Ettől kezdve minden előadáson két nézőnek lesz lehetősége erre.

Négy előadás 32 lejért

A színházi élmény ajándékba is adható – hirdeti ugyanakkor a társulat, amely most egy olyan ajánlja a színházkedvelő közönségnek, hogy vásároljon karácsonyra egy színházi csomagot. A 32 lejes áron négy produkció tekinthető meg karácsony és szilveszter között: Molière A nők iskolája, Gogol Egy őrült naplója, Harol Pinter A gondnok, valamint Matei Vișniec Nyina, avagy a kitömött sirályok törékenységéről című előadások.  Ez azt jelenti, hogy az egyébként 15 lejes színházjegy most csupán 8 lejbe kerül.

Az ünnepi ajándékcsomagot a Spectrum Színház Rózsák tere 13. szám alatti helyszínén lehet megvásárolni hétköznaponként 10 és 12 óra között, ugyanebben az időszakban foglalni is lehet a 0744-301.875-ös telefonszámon.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?