Gyermekelőadás és mozgásszínház az Infinite Dance Fesztiválon

Gyermekelőadás és UNITER-díjas mozgásszínház kapott helyet a nagyváradi Infinite Dance Festival második napján. A Miskolci Balett, valamint a GroundFloor Group előadásai nagy sikernek örvendtek a váradi közönség körében.

Az Infinite Dance Festival második napján délelőtt kétszer is színre lépett a Miskolci Balett, Hamupipőke című előadásával, melynek zenei alapját Prokofjev azonos című zeneműve szolgáltatta. Este a mozgásszínházé volt a főszerep, hiszen a kolozsvári GroundFloor Group az UNITER-díjas Parallel című előadását hozta el Nagyváradra.

A fesztivál harmadik napján, csütörtökön a Győri Balett Generációk című előadását láthatja a nagyérdemű, pénteken pedig a Közép-Európa Táncsszínház vendégeskedik a Pece-parti városban.

Kedvezmények. Az Infinite Dance Festival szervezői kedvezményt ajánlanak az érdeklődők számára. Mindazok, akik jegyet váltanak a Közép-Európa Táncszínház pénteki előadására vagy a szombaton megrendezésre kerülő Főiskolások Gálájára, ingyenes meghívót igényelhetnek a Szigligeti Színház június 4-7 között megszervezett miniévadjában műsorra tűzött nagytermi előadások valamelyikére. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?