Évadnyitó jelmezparádé Marosvásárhelyen (FOTÓGALÉRIA)

Színházi jelmezparádéval kezdte a 2013-2014-es évadot a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház. Az elmúlt évadok produkcióinak jelmezeibe öltözött önkéntes középiskolások sétáltak a város központjában, ahol a Tompa Miklós Társulat és a Liviu Rebreanu Társulat bérleteit népszerűsítették.

A jelmezes felvonulás a virágóránál indult, ahonnan a csapat a Kultúrpalotához, a színház jegypénztárához vonult, onnan pedig át a Művész mozi előtt végig a főtéren, fel a Bolyai utcán és vissza a virágórához.

A Tompa Miklós Társulat 12, a Liviu Rebreanu 7 típusú bérletet hirdet, külön figyelmet fordítva az iskolásokra és egyetemistákra, valamint a nyugdíjasokra is. A diákbérlet egységes áron, 25 lejért vásárolható meg, de létezik diákkedvezmény más bérleteknél is.

Az évad színes, változatos produkciókkal várja a nagyérdeműt, minden ízlést igyekszik kielégíteni, valamennyi műfaj helyet kap a repertoárban. A múlt évad népszerű előadásai is műsoron lesznek, aki esetleg nem látta, vagy újból megnézné azokat, lesz rá lehetősége.

Az új bemutatók októberben kezdődnek.

Kapcsolódók

Kimaradt?