Táncba vitt mindenkit az Alma Együttes

Több gyemek az Alma Együttes jelképével díszített pólóban érkezett a Partiumi Magyar Napok keretében megszervezett koncertre. Noha lógott a vihar lába a Tűzoltótorony felett, végül a több száz gyermek és szülő kívánsága teljesült: megtartották bonyodalommentesen szabadtéri Alma-koncertet.

Születésnapi köszöntőt énekelt a szatmárnémeti gyermek- és felnőttközönségnek az Alma együttes, akikkel átéléssel drukkoltak Maxikukacnak, hogy elérje a lepkét, s közben környezettudatos nevelést is kaptak a Szuperkukákkal a legkisebbek - és a legnagyobbak is.

Szülők vitték táncba tipegni is alig tudó kisgyermekeiket, apukák csevegtek gondtalanul egymással, miközben a kicsik figyelmét teljesen lekötötte a Buda Gábor vezette zenekar.

A zene pedig kígyóként kanyargott, az öröm hátára véve mindenkit, kicsit és nagyot, akit a Tűzoltótorony mellett talált.

S azok, akik elhozták őket  Szatmárra:

Kiemelt támogatók: Szatmárnémeti Városi Tanács, Szatmár Megyei Tanács, Etnikumközi Kapcsolatok Hivatala, Nemzeti Kulturális Alap, Bethlen Gábor Alap, Communitas Alapítvány.

Aranyfokozatú támogatók: Tarr Beton, Babytrend, Barta Ati, Autonet, No Pardon Pub.

Ezüstfokozatú támogatók: Farmacenter, CBA, Nyírbátori Sárkányfürdő, Silcomprest, Fery’s Invest, Metamob, Kreativ, Inovativ, Kauftherm, Solarex, Secondtex, 2X2 Club, Panatek, Salvator, Transpink, Mindig Friss, Clinica Korall, A24

Kapcsolódók

Kimaradt?