Dzsessz-est nyitotta a PMN klubkoncerteket

Jó választásnak bizonyult a szatmárnémeti Partiumi Magyar Napok első klubkoncerjére a Tempfli Erik-Kiss Flóra-Bartók Máté trió. A fiatal, tehetséges művészek dzsessz-estje igazán remek párost alkotott a No Pardon Pub hangulatával. Nagykárolyban már többször felléptek, de most először Szatmárnémetiben is megmutatják tudásukat és tehetségüket, valamint azt a játékosságot, amely áthatja barátságukat és ezzel együtt zenéjüket. Mindent elmond a fellépésükről, hogy a közönség tapsának köszönhetően többször kellett visszatérniük a színpadra, egy utolsó, utolsó utáni, majd legeslegutolsó dalt is előadni. A zenészek közül csak Tempfli Erik Szatmár megyei származású, de a társai is úgy vélik, ez egy olyan hely, ahová érdemes visszatérniük, hiszen ha most nincs is lehetőségük megismerkedni a helyi kultúrával vagy éppen a gasztronómiával, a jövőben mindenképpen meg kell ejteniük egy hosszabb itt-tartózkodást.

Kiemelt támogatók: Szatmárnémeti Városi Tanács, Szatmár Megyei Tanács, Etnikumközi Kapcsolatok Hivatala, Nemzeti Kulturális Alap, Bethlen Gábor Alap, Communitas Alapítvány.

Aranyfokozatú támogatók: Tarr Beton, Babytrend, Barta Ati, Autonet, No Pardon Pub.

Ezüstfokozatú támogatók: Farmacenter, CBA, Nyírbátori Sárkányfürdő, Silcomprest, Fery’s Invest, Metamob, Kreativ, Inovativ, Kauftherm, Solarex, Secondtex, 2X2 Club, Panatek, Salvator, Transpink, Mindig Friss, Clinica Korall, A24

Kapcsolódók

Kimaradt?