Félsziget Fesztivál: kempingművészek kerestetnek

A Félszigetre készülő legkreatívabb sátrakat és lakókocsikat díjazzák a fesztivál szervezői. Íme a maszol.ro-hoz eljuttatott felhívás:

Hahó, nagyvilág! A Red Bull Art of Camping keresi a Félszigetre készülő legkreatívabb sátrakat és lakókocsikat! Ha kreatívak vagytok, szerettek rajzolni, ragasztani, vágni, mázolni, és egyéb módszereket használni, amivel egyedivé varázsolhatjátok a sátratokat vagy lakókocsitokat, akkor mindenképpen be kell iratkoznotok a legegyedibb sátotrábor-lakók versenyébe.

Mit kell tennetek?

Semmi sem egyszerűbb – rajzoljatok egy vázlatot, amin megmutatjátok, hogyan akartok egyéniséget adni sátratoknak, lakókocsitoknak. Éljen a színes ceruza, a filctoll és a szövetek! Ha mást is használnátok, csak bátran: hisz az egyéniségen van a lényeg! A terveket mutassátok meg a www.facebook.com/PeninsulaFelszigetOfficial oldalon 2013.július 1-10. között. A lájkok (50%) és a szakértői zsűri szavazatai (50%) alapján 20 döntőst választunk ki.

Mit csinálnak a Red Bull Art of Camping résztvevői?

Buliznaaaaaak a Félszigeten, mert a 20 döntős a legjobb sátorhelyeket kapja, a legnagyobb fesztiválforgatag közelében – mert mindenkinek látnia kell „mesterműveiket”, két személyre szóló belépőt nyernek a fesztivál teljes időtartamára, a Red Bull pedig házhoz... hoppá, sátorhoz szállítja nekik a saját party pack-jüket.

Ki, mit hogy az Art of Campingben?

Mivel a legkreatívabb, legegyedibb és legcsodálatosabb sátor vagy lakókocsi kivitelezőjének munkáját meg kell fizetni, ezért lesz egy fődíj is: egy Field Candy sátor és két cuccos hátizsák, amelyekkel megrohamozhatjátok az összes létező fesztivált. Arról, hogy a 20 versenyző közül kié legyen a fődíj, szintén a www.facebook.com/PeninsulaFelszigeOfficial oldalon kapott lájkok (50%) és a zsűri szavazatai (50%) dönetenek.

Ha további kérdéseitek vannak, irány a www.redbull.ro vagy a www.facebook.com/PeninsulaFelszigetOfficial. Ha nincs kérdés, ceruzát a kézbe, mert az óra máris ketyeg! Tik-tak, tik-tak!

Kapcsolódók

Kimaradt?