A marosvásárhelyi színház ideiglenesen felfüggeszti tevékenységét

Ideiglenesen felfüggesztette tevékenységét a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház, miután az intézményben felmerült a koronavírus-fertőzés gyanúja, közölte kedd este a színház.

A teátrum már hétfőn bejelentette Facebook-oldalán, hogy elővigyázatosságból lemondják az aznap esti és a keddi Abszint című előadást. Mint írták, a szükséges teszteket elvégezték és egyelőre várják az eredményüket.

„A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház prioritásának tekinti nézői és alkalmazottai egészségét és biztonságát, igyekszünk minimalizálni minden lehetséges veszélyt, és minden esetben meghozzuk a szükséges óvintézkedéseket. A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház teljes területét fertőtlenítettük, ám a színház vezetőségének döntése értelmében október 6-ai kezdettel, a helyzet megoldásáig közönség előtti tevékenységünket ideiglenesen felfüggesztettük” – írták a kedd esti közleményben.

Mint ígérik, az elmaradó előadásokat új időpontban tűzik műsorra, a megvásárolt jegyek érvényesek maradnak, illetve kérésre a jegyek ára október folyamán visszaigényelhető.

banner_fX8C1fFi_KUK_Webbanner_300x250_ANIM_UJ.gif
banner_yJD1hpjB_KUK_Webbanner_970x250_ANIM_UJ.gif
banner_fZuguXC4_KUK_Webbanner_728x90_ANIM_UJ.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?