Online koncertet ad augusztus 20-án Szarka Tamás és zenekara

Kézfogás 2020 címmel online koncertet ad Szarka Tamás és zenekara a nemzeti összetartozás éve jegyében augusztus 20-án.

Az augusztus 20-án este 9-kor kezdődő koncert vendége Keresztes Ildikó lesz – olvasható a Szarka Tamás Produkció MTI-hez eljuttatott közleményében. Mint írták, erre az alkalomra összeállított koncertjén Szarka Tamás legismertebb szerzeményei (Vándorének, Szárnyaskezű szeretők, Kézfogás) mellett a Sósósó című szólóalbuma néhány opusa és a 2018. augusztus 20-i budapesti tűzijáték dalai is hallhatók. A grandiózus mű Szent István király intelmeiről, Magyarországról, annak születéséről, fennmaradásáról és a hozzá való mai viszonyunkról szól - olvasható a közleményben.

2020. augusztus 20-án este 9-kor Szarka Tamás és zenekara online koncertet ad – hatalmas szólókkal, nagyívű grandiózus dallamokkal, szívbemarkoló szövegekkel. A koncert vendége Keresztes Ildikó lesz.

Közzétette: Szarka Tamás – 2020. augusztus 16., vasárnap

 

Mint kiemelik, Szarka Tamás Kossuth-díjas előadóművész, zeneszerző, költő 40 éve áll színpadon. Az elmúlt évtizedek alatt több mint félezer dalt szerzett. Több mint háromezer koncertet adott a világ huszonnyolc országában, négy nagykoncertet a Budapest Arénában.

További információk az eseményről a www.szarkatamas.hu és a facebook.com/szarkatamas.hu oldalon érhetők el.

Kapcsolódók

Kimaradt?