Sepsiszentgyörgyre érkezik a Mancs őrjárat Live! „A Mentőfutam” című színpadi show

A Nickelodeon csatornáról ismert, népszerű animációs TV-sorozat színpadi változata januárban Sepsiszentgyörgyre látogat. A zenés előadás során a gyerekek a kedvenc kutyusaikkal élőben találkozhatnak, és egy fantasztikus kalandos őrjárat részesei lehetnek – közölték hétfőn a szervezők.

A rendezvényekről kiadott közlemény szerint amikor Goodway polgármesterasszonynak nyoma veszik a Kaland-öböl Futam közben, a kutyusok azonnal nekilátnak a sürgős mentőakciónak. A csapatban Ryder, Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma, Sky és Everest várja, hogy az első erdélyi turné során találkozhassanak a közönséggel 2020. január 7-én és 8-án Sepsiszentgyörgyön a Sepsi Arénában.

A Mancs őrjárat sorozat kedvenc karaktereinek előadását a VStar Entertainment Group, a TEG Life Like Touring, a Nickelodeon és a Pannon Produkció 2019-ben mutatta be élőben Magyarországon. Az animációs sorozat gyártója a Spin Master. A Mancs őrjárat Live! „A Mentőfutam” című kalandos, zenés mese-előadás először látogat Sepsiszentgyörgyre, hogy megmutassa, „nincs túl nagy falat vagy túl kicsi kutya”.

A minden korosztály számára tanulságos előadás az összetartásról, szociális érzékenységről, a problémamegoldásról szól, amiben a szereplők csapatjátékosként vetik be a képességeiket. Az előadás fontos elemei a Bunraku jelmezek, amelyek innovatív módon képesek a karaktereket legfontosabb kellékeikkel és járműveikkel a színpadra varázsolni. Az előadás 80 perces, két részből áll, egy szünettel. 

„A Mancs őrjárat az egyik kedvenc műsorunk. A történet amellett, hogy rendkívül szórakoztató, tanulságos is. A kutyusok képességei és tapasztalatai a világ összes gyermekében megtalálhatóak, így a közönség könnyedén azonosulhat velük. Biztosak vagyunk benne, hogy a gyermekek és szüleik örömmel fogadják kedvenc kutyusaikat élőben is, a színpadon!” – idézte a közlemény Monika Wysockát, a Viacom kelet-közép-európai Location Based Experiences alelnöke.

„Nagyon örülünk a VStar Entertainment Group, TEG Life Like Touring és a Pannon Produkció között megszületett partneri kapcsolatnak, ami lehetővé teszi, hogy a Mancs őrjárat Live! előadást el tudjuk hozni a magyar családoknak. A különleges színpadi produkció minden pillanata izgalmas kalandot ígér, a közönség együtt szurkol a hősies kutyusoknak, hogy sikerrel járjanak.” – tette hozzá Thomas Kingsley, a Nickelodeon Global Location Based Experiences igazgatója. 

Az előadásban hallható pergő ritmusú zene és a vadonatúj, izgalmas forgatókönyv maradandó színházi élményt nyújt a gyerekeknek. A hagyományos színházi díszletek mellett az óriás LED videófal teljes átélést biztosít a nézők számára, ugyanis a Mancs őrjárat eredeti környezetét varázsolja a nézők elé. Láthatóak a TV sorozat népszerű helyszínei, mint a Kaland-öböl, az Őrtorony, Fóka- szigetek, Yumi gazda farmja és Jake hegyei. A speciális interaktív videónak köszönhetően a közönség is részt vesz az előadásban, a nézők a mentőakciókon keresztül, rejtélyeket fejthetnek meg a kutyusokkal, követhetik Goodway polgármester asszony nyomát és így tovább…

Kezdési időpontok és helyszínek:

  • 2020. január 7. kedd, 18.00 Sepsi Aréna, Sepsiszentgyörgy (magyar nyelvű előadás)
  • 2020. január 8. szerda, 18.00 Sepsi Aréna, Sepsiszentgyörgy (román nyelvű előadás)

Jegyek kaphatók online a www.mancsorjarat.hu weboldalon, valamint a www.bilete.ro hálózatában és az ismert jegypénztárakban: Sepsiszentgyörgyön a városi jegyirodában (a Tamási Áron Színház mellett), valamint a román színház (Andrei Mureșanu) jegypénztárában.

Kapcsolódók

Kimaradt?