Hétfőtől kezdődik a bérletárusítás a Csíki Játékszín 2019/2020-as évadára

Hétfőtől kezdődik a bérletárusítás a Csíki Játékszín 2019/2020-as évadára. A színház hat felnőtteknek és három gyerekeknek szóló új előadást kínál az induló évadban, emellett számos korábbi előadás is műsoron marad.

A bérletes bemutató előadások a következőek:

Móricz Zsigmond – Székely Csaba: Rokonok (rendező: Parászka Miklós)
Ettore Scola – Györfi Csaba – Kányádi Szilárd: A gála (rendező: Györfi Csaba)
William Shakespeare: III. Richárd (rendező: Vladimir Anton)
Dálnoky Réka – Kányádi Szilárd – ViskyAndrei: Munkacím: Hét (rendező: Visky Andrej)
+ az Udvarhelyi Tomcsa Sándor Színház vendégjátéka

A stúdióban bérleten kívüli mutatják be Kali Ágnes és Csiki Zsolt Valaki álma munkacímű darabját Csiki Zsolt rendezésében, illetve Deák Katalin és Hatházi András Cím nélkül című darabját Hatházi András rendezésében.

A 6-12 éveseknek szóló mesebérletes előadások:

Musztay – Dobay: Kunigunda hozománya (rendező: Márkó Eszter)
Lázár Ervin: Négyszögletű kerek erdő, a Figura Stúdió Színház vendégjátéka (rendező: Dávid A. Péter)
Hans Christian Andersen: Hókirálynő, az Udvarhelyi Tomcsa Sándor Színház vendégjátéka (rendező: Aracs Eszter)

A Bánk bán bemutató bérlet, pénteki napra, 19 órai kezdésre 125 lejbe kerül, mecénások 450 lejért válthatják meg. Az öt előadásra szóló felnőtt bérletek ára 100 lej, diákoknak és nyugdíjasoknak 65 lej: a Prospero bérlet vasárnap 19 órára, az Antigoné bérlet csütörtök 19 órára, a Don Juan bérlet szerda 19 órára szól. A négy előadásra szóló felnőtt bérletek ára 4 előadásra 80 lej, diákoknak és nyugdíjasoknak 50 lej. A Liliomfi bérlet vasárnap 19 órára, a Hamlet bérlet péntek 19 órára, a Tiborc bérlet csütörtök 19 órára érvényes. A diákbérletek – Csongor és Tünde bérlet, kedden, 17 órára, Sganarelle bérlet szerdán, 18 órára, Romeo és Júlia bérlet csütörtökön, 17 órára – ára 50 lej. A mesebérletek ára 3 előadásra 20 lej.

A bérletek a színház jegypénztárában, munkanapokon 10-13 és 17-19 óra között válthatóak, a tavalyi bérletesek helyét szeptember 6-ig tartják fenn. A gyermek- és ifjúsági bérletek árusítása a tanévkezdést követően kezdődik el.

Műsoron marad a nagyszínpadon a Mágnás Miska (rendező: Kányádi Szilárd), a Sirály (rendező: Albu István), az Ünnepek háza (rendező: Kányádi Szilárd, Csiki Zsolt), a stúdiószínpadon pedig A halottember (rendező: Kányádi Szilárd), az Ásókapa (rendező: Bartalis Gabriella), a Megtorlás (rendező: Tóth Árpád), A párnaember (rendező: Csiki Zsolt) és Az öldöklés istene (rendező: Barabás Árpád).

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?