20. évadját zárta a Csíki Játékszín

Ünnepi gálaelőadással zárta fennállása huszadik évadját a Csíki Játékszín társulata pénteken este Csíkszeredában. A csíki színház idei legtöbbet játszott előadásával, a Mágnás Miska című operettel ünnepelt. Díjazták az évad legjobb színészi teljesítményeit is.

A közönségszavazatok alapján, 1208 nézői szavazattal, a pénteken este játszott Mágnás Miska lett az évad legnépszerűbb előadása a Csíki Játékszín 2018-2019. évadja során. A jubileumi, 20. szezonban 13 bemutatóval várták a közönséget a Csíki Játékszín nézőterére. Ebből kilenc saját előadás volt, három alkalommal vendégelőadásokat fogadtak be és egy előadás Hargita Megye színházainak közös produkciójaként valósulhatott meg. Az ünnepi évad 177 előadását összesen 40747 néző látta.

Az est végén díjazták a közönség és a társulat által legjobbnak ítélt színészi teljesítményeket. A közönségszavazatok alapján az évad színésznője Sándor Anna lett, az évad színésze elismerésben pedig Puskás László részesült. A hagyományokhoz híven odaítélésre kerültek a társulat belső díjai, a Hunyadi László-díj, a Kulissza-gyűrű is.

A közönségszavazás véderedménye:
Az évad színésznői:
1 hely: Sándor Anna
2 hely: Dálnoki Csilla
3 hely: Ráduly Beáta
Az évad színésze:
1 hely: Puskás László
2 hely: Kozma Attila
3 hely: Fülöp Zoltán
A társulat belső díjai:
A kulissza gyűrűt Kraft Noémi kapta.
A Hunyadi László Díj: Puskás László
A Nívó Díj: Bene Zoltán zenész.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?