Öt fontos előadás három nap alatt: miniévadot hirdet a 35 éves Figura

FiguraFeszt néven szervez miniévadot április 3-5. között a gyergyószentmiklósi Figura Stúdió Színház, melynek alkalmából 35. születésnapját is ünnepli az intézmény. A három nap alatt azokat a reprezentatív előadásokat lehet megnézni, melyek az elmúlt évadokban kiérdemelték a közönség és a színházi szakma elismerését.

A színház közleménye szerint a három nap alatt összesen öt előadás lesz látható: Csehov Három nővér című klasszikusa  (r. Albu István); Marie Jones darabja, a Kövekkel a zsebében (r. Csuja László); Marius von Mayenburg Mártírok című drámája (r. Keresztes Attila); a Kubiszyn Viktor azonos című műve alapján készült Drognapló (r. Faragó Zénó),valamint A vágy villamosa című Tennessee Williams-adaptáció (r. Botond Nagy). A produkciókat közönségtalálkozók követik majd, melyek moderátora Varga Anikó, a Játéktér folyóirat főszerkesztője.Az ünnepi zárónapon (április 5-én) a gyergyószentmiklósi No Sugar zenekar lép fel. Az együttes a belföldi és magyarországi sikerek mellett a színház Macskabaj című előadásában is közreműködött.

A Bethlen Gábor Alap támogatásával megszervezett FiguraFesztre korlátozott számban bérletek is válthatók, melyek ára 50 lej. Az előadásokra külön-külön a jegyek ára: 15 lej felnőtteknek, 10 lej diákoknak és nyugdíjasoknak. A születésnapi koncertre egy felhasznált Figurás színházi jeggyel, vagy FiguraFeszt bérlettel lehet belépni.

A teljes program itt olvasható. Jegyek és bérletek válthatók munkanapokon 15.00 és 19.00 óra között a Figura Stúdió Színház előcsarnokában található jegypénztárban. Információ és helyfoglalás a 0752-227-011-es telefonszámon, vagy az org@figura.ro e-mail címen. Jegyek online is válthatóak, a bérleteket pedig kizárólag a színház jegypénztárában lehet megvásárolni.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?