banner_066Zffpe_maszol_6fel_rmdsz-02.png
banner_VnNOCp39_maszol_6fel_rmdsz-01.png

Saját bírósági tárgyalásán elbóbiskolt Donald Trump

Donald Trump amerikai elnökjelölt hallgatási pénzes tárgyalása elkezdődött Manhattenban, a jelen lévő újságírók pedig egyöntetűen arról számoltak be, hogy Trump többször is elbóbiskolt az ülés során. Az ügy jelenleg még csak az esküdtek kiválasztásánál tart, de az exelnök ragaszkodott hozzá, hogy ezen is ott akar lenni.

Donald Trump volt elnök úgy tűnt, hogy elaludt a bíróságon a manhattani „hallgatási pénzekkel” kapcsolatos perének nyitónapján, ahogy azt a jelenlévő újságírók megfigyelték. A közösségi médiában „Álmos Don”-nak nevezték, ami azért érdekes, mert ez a Trump által Joe Biden elnöknek adott egyik becenév, az „Álmos Joe” átalakítása – írja az Index.

A New York Times riportere, Maggie Haberman elsőként számolt be Trump kimerültnek tűnő viselkedéséről. A Times élő blogjában a tárgyalásról azt írta, hogy Trump „feje folyamatosan leesik és a szája elernyed.”

Fotó: Agerpres

Több más riporter is hasonló megfigyeléseket tett, köztük Jack Queen, a Reuters munkatársa, aki a tárgyalást figyelő riporterek közötti e-mail-láncban azt írta, hogy Trump „hátradőlt a székében, karjait összefonta, és nagyon úgy tűnik, hogy a szemei percekig csukva voltak”. Queen szerint Trump inkább csak „bóbiskolt”, semmint „szundikált.”

Trump ellenfelei gyorsan lecsaptak a megfigyelésekre, és a közösségi médiában kitalálták az „Álmos Don” becenevet, amelyet Trump Biden „Álmos Joe” becenevéből vettek kölcsön.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_Os8CxLFO_KUK_Webbanner_970x250_ANIM.gif
banner_9y4hN5Rx_KUK_Webbanner_728x90_ANIM.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?