Felvette a rendőr testkamerája, ahogyan lelövik – közzétették a videót

Múlt pénteken hajnalban riasztották az amerikai Phoenix város rendőreit, a bejelentés szerint egy nőt súlyos lövés ért otthonában. A helyszínre elsőként kiérkező egyenruhást a segélyhívót tárcsázó 36 éves Morris Jones szólongatta: „A saját vérétől fuldoklik. Gyere már!”, majd hirtelen minden előzmény nélkül tüzet nyitott, és karon lőtte a rendőrt, aki sérülése miatt nem tudta viszonozni a tüzet, de szerencséjére el tudott menekülni és értesítette kollégáit.

Egy kiérkező másik rendőrtiszt viszonozta a tüzet, melynek hatására a férfi visszamenekült a házba, majd mikor további 4 egyenruhás berontott az épületbe, Jones őket is megsebesítette és elbarikádozta magát, de végül meghalt.

A férfi 29 éves barátnője Shatifah Lobley nem sokkal később szintén életét vesztette, de a pár gyermeke sértetlenül megúszta a történteket – írta meg a New York Post alapján a TV2.

A rendőrség által közölt információk szerint a tűzharcban megsebesült összes rendőr jól van, és kórházi kezelésük után mindnyájan otthonaikban lábadozhatnak tovább.

(Nyitókép forrása: pillanatkép a videóból)

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?