A férfi, aki rájött, hogy a felesége valójában a húga: „nem tudom mit tegyek, ő a gyermekeim anyja”

Egy brit férfi rájött, hogy a nő, akivel családot alapított, valójában a testvére. Nem tudja, hogyan kezelje a helyzetet, mivel két gyermekük is van.

A férfi a közösségi médiában mesélte el a történetét, segítséget és tanácsot kérve az emberektől – írja az ObservatorNews portál. Állítása szerint születésekor elhagyták a szülei, így semmit sem tud a családjáról. Évekkel később, miután feleségül vette álmai nőjét, megdöbbentő hírt kapott: a nő nem más, mint a testvére.

A kép illusztráció | Fotó: Pexels

Erre az orvosok jöttek rá, miután a nő megbetegedett és veseátültetésre volt szüksége. A kórházban végzett tesztek során az orvosok észrevették a kettejük közötti genetikai hasonlóságot, az ezt követő vizsgálatok kiderítették az igazságot.

„A feleségem nem sokkal a fiunk születése után megbetegedett, veseátültetésre van szüksége. Úgy döntöttem, kivizsgáltatom magam, hátha lehetek én a donor” – magyarázta a férfi a Mirror lap beszámolója szerint.

A fiatalember 8 éve ismerte meg feleségét, 6 éve házasok és két közös gyermekük van. „Megdöbbentem és összezavarodtam, nem tudom hogy mi legyen a következő lépés. Ő a feleségem és a gyermekeim anyja” – tette hozzá.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_fX8C1fFi_KUK_Webbanner_300x250_ANIM_UJ.gif
banner_yJD1hpjB_KUK_Webbanner_970x250_ANIM_UJ.gif
banner_fZuguXC4_KUK_Webbanner_728x90_ANIM_UJ.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?