Verekedett az egyik londoni terroristával – állítja egy román vendégmunkás

 

A hét halálos áldozattal járó londoni terrorcselekmények helyszínén tartózkodott egy román vendégmunkás is. A Facebook-oldalára kiposztolt videóban azt mondja, úgy megütötte az egyik támadót, hogy attól koldult.

„Egek, mi van itt! Két terrorista lekaszabolja az embereket az utcán. Nézzék csak, mi van itt. Nézzék, hányat megöltek” – mondja Florin Morariu az utcán heverő sérülteket filmezve. A férfi ezután arról számol be, hogy egy szemétkosárral megütötte az egyik támadót. „Úgy fejen csaptam, hogy attól koldult” – mondja a láthatóan zaklatott állapotban lévő vendégmunkás, aki a támadások színhelyének közelében dolgozik Londonban.

Mint ismert, vasárnap hajnalban a London Bridge-en egy fehér furgon nagy sebességgel felhajtott a járdára és több gyalogost elütött, majd a járműből szemtanúk beszámolója szerint három vagy négy ember kiugrott és késsel támadt a járókelőkre a közeli piac, a Borough Market környékén. A legfrissebb adatok szerint heten meghaltak, 48-an megsérültek. A támadókat lelőtték.

Atac terorist London bridge

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?