Gyereket vár Andreas Lubitz volt barátnője

Gyereket vár Andrea Lubitz volt barátnője – írja a Daily Mirror. Az angol bulvárlap a huszonéves hölgyet is azonosította Kathrin Goldbach krefeldi középiskolai tanárnő személyében.

A Germanwings német légitársaság Barcelona-Düsseldorf útvonalon közlekedő A320-as gépe, fedélzetén 150 emberrel, kedd délelőtt csapódott hegyoldalnak Franciaország déli részén, az Alpokban. A katasztrófa körülményeinek vizsgálatát vezető marseille-i ügyészség szerint Andreas Lubitz másodpilóta bezárkózott a pilótakabinba, és valószínűleg szándékosan vezette a gépet a hegyoldalnak.

A Bild információi szerint Goldbach kisasszony a tragédia után, Lubitz szüleihez hasonlóan Franciaországba utazott, viszont a részletek felszínre kerülése után elhagyta az áldozatok hozzátartozóinak fenntartott helyet.

Korábbi hírek szerint a pár többször különvált a hét éve tartó kapcsolat alatt, Lubitz az utóbbi időben egy másik nőnek udvarolt.

A Daily Mirror azt is tudni véli, hogy Andreas és Kathrin még tinédzserként ismerkedett meg, amikor mindketten a montabauri McDonald’s-ban dolgoztak. 

Kapcsolódók

Kimaradt?