Romániai cég lett a Scuderia Ferrari kiberbiztonsági partnere

A Bitdefender neve és logója felkerül a Ferrari Forma-1-es versenyautóira és a pilóták felszerelésére is.

Többéves szerződést kötött a Ferrari Forma-1-es istállóval, melynek értelmében annak globális kiberbiztonsági partnere lett, jelentette be a Bitdefender.Fotó: Facebook/Scuderia Ferrari

„Boldogok vagyunk, hogy a Bitdefender partnerei lettünk, mellyel ugyanazon értékeket valljuk, a technológiai hatékonyság legmagasabb szintjét, a kiváló teljesítményre való törekvést és a biztonság kultúráját. Öröm, hogy egy olyan megbízható partnerre támaszkodhatunk, mint a Bitdefender, mely egy profizmusa miatt nagyrabecsült innovatív vállalat” – nyilatkozta Mattia Binotto, a Ferrari istállófőnöke.  

„Amikor minden másodperc számít, csak a legfejlettebb autók győzhetnek a pályán, és csak a legfejlettebb technológia rendelkezik az erővel, hogy megelőzze és kivédje a kibertámadásokat” – idézi az economedia.ro gazdasági hírportál Florin Talpeșt, a Bitdefender alapítóját és elnök-vezérigazgatóját.

A Bitdefender egy 2001-ben alapított, bukaresti székhelyű kiberbiztonsági és vírusirtószoftver-gyártó cég, melynek a termékei és a szolgáltatásai 170 országban elérhetők. A vállalatnak tavaly 1350 munkatársa, 1,08 milliárd lej árbevétele volt, s 217 millió lej profitot termelt. A Bitdefender többségi tulajdonosa a Talpeș család, melynek vagyonát a Forbes tavaly 2 milliárd lejre becsülte.

A most megkötött szerződésből fakadóan a vállalat neve és logója már az október első hétvégéjén megrendezésre kerülő Szingapúri Nagydíjon látható lesz a Ferrari versenyautóin, valamint a két pilóta, Charles Leclerc és Carlos Sainz sisakjain és overalljain.

A Scuderia Ferrari minden idők legsikeresebb Forma-1-es csapata, mely a kezdetek, 1950 óta folyamatosan szereplője a sorozatnak. Fennállása során a Ferrari 16 konstruktőri és 15 egyéni világbajnoki címet ünnepelhetett.

Kapcsolódók

Kimaradt?