Borkóstoló, kapcsolatépítés, helyi termelők – különleges találkozó Sepsiszentgyörgyön

A Junior Business Club egyesület sokadik alkalommal szervezi meg a hagyományosnak számító, kapcsolatépítő borkóstolóját.

Az eseménynek ezúttal az Óriáspince Rendezvényterem biztosítja a felejthetetlen hangulatot, június 9-én, 18:30 órai kezdettel.

"A Wine & Networking borkóstoló térségünk meghatározó eseménye, hiszen a ma és a jövő vállalkozó generációja között építendő híd különleges találkozójának tere" – írják. Az estét a Kékfrankos Borház boraival és a fiatal helyi termelők kísérőfalatkáival színesítik a szervezők. "A program remek kapcsolatépítési lehetőséget biztosít, mivelhogy a résztvevők között szerepelnek a térség sikeres és elismert vállalkozói, szakemberei, fiatal vállalkozók, fejlődésre szomjazó ifjak, valamint meghatározó gazdasági és társadalmi szereplők. A JBC garantálja a felszabadult környezet megteremtését, hogy a résztvevők sikeres és önfeledt beszélgetéseket tudjanak folytatni illetve baráti, üzleti kapcsolatokat építsenek ki az est folyamán, mindezt pedig a kóstolók közti társaságok cseréjével biztosítják."

Az egyesület fontosnak tartja a helyi termelők és termékek népszerűsítését, így a borsort kísérő falatkák bemutatására fiatal helyi termelőket kért fel partnerségre. Az Uzonkafürdői Kézműves Sajtok jóvoltából sajtokat, az Orka és az Árkosi mézeskalács jóvoltából édességeket, a Diószegi pékség jóvoltából pékárut, valamint a Dio Panprod Kft. jóvoltából ínyenc húsfalatkákat kóstolhatnak a résztvevők. A Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara ernyője alatt megalakult Kovászna megyei élelmiszer-ipari kistermelők tagozata is partnere a rendezvénynek.

Az eseményre a helyek száma korlátozott. A regisztráció csak a részvételi díj befizetése után érvényes. A részvételi díjat személyesen vagy banki átutalással lehet befizetni az online jelentkezést követő 48 órán belül. A rendezvényre mindenkit szívesen várnak a résztvevők, a regisztrációban megjelölt partnerszervezetek tagjai kedvezményes részvételi díjban részesülnek. További információk itt érhetők el, az egyesület elérhető ugyanakkor a 0745776950 telefonszámon (Kristó Kinga személyében), illetve a hello@juniorbusinessclub.ro e-mail címen.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?