Eredményes évtől búcsúzott a Junior Business Club

A Junior Business Club a 2016-os évet a Kolcza vendéglőben értékelte meghívott partnerei, önkéntesei, valamint a fiatal vállalkozók körében.

Karácsony Zsolt, a JBC elnöke ünnepi köszöntőjében, Váci Mihály költő szavait idézte, amelyben a felismerésre, a lelkesedésre, az álmodozásra, a célra és annak útjára, a csapatra, a jó szándékra, az érzelemre, a reményre, valamint a szabadságra tért ki. "A 2016-os év egy mozgalmas év volt, hiszen idén is már negyedik éve, havonta szervezésre került a Business Café programsorozat, amely egy olyan szakmai rendezvény, ahol felszabadult légkörben találkozik az ifjúság a gazdasággal és azok képviselőivel" – fogalmazott.

Az Üzleti Tervek Versenye, a Workshop tábor, valamint a borkóstolóval egybekötött kapcsolatépítő estek mind olyan hagyományosnak számító rendezvények, amelyeknek szakmai színvonala évről-évre emelkedik. Ez idén is észrevehető volt, mind a szervezésben, mind a meghívottak és a programok összeállításában.

Az év során az egyesület számos hasznos információval látta el tagjait és az érdeklődő fiatalokat, az aktuális gazdasági helyzetekről, trendekről, üzleti és finanszírozási lehetőségekről. Az egyesület tagjai kedvezményesen számos gazdasági eseményen és képzésen vettek részt, amelyeket elsősorban a szoros partnerkapcsolatoknak köszönhetjük.

"Nagy örömöm, hogy visszatértünk az online jelenléttel is, mivelhogy a szerkesztésben lévő új weboldalunk hasznos információkkal várja az érdeklődőket. A jövőévet tekintve, rengeteg finanszírozási lehetőséggel találkozhatnak majd a fiatalok, ezért fontos időben felkészülni egy üzleti terv megírásával, az üzleti ötlet alapos kidolgozásával. A JBC természetesen nyitott mindenki számára és partnereink segítségével próbáljuk mindenki számára a legjobb megoldásokat nyújtani." - összegezte a JBC vezetője.

Fiatalokat díjaztak

Az ünnepségen a Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a JBC partnerségében negyedik alkalommal díjazta azokat a Kovászna megyei fiatal vállalkozókat, akik 2015-ben példaértékű gazdasági eredményeket értek el vállalkozásuk vezetésével. A díj átadására,  az egyesület a Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnökét, Édler András-Györgyöt kérte fel.

A Kovászna Megyei Fiatal Vállalkozói díjak tulajdonosai:

Az év fiatal vállalkozója: Diószegi Tibor (Panprod Kft.)

II. helyezés: Kiss-Bartha Annamária (Solfarm Kft.)

III. Helyezés:Csiszár-Péter Anikó (Elitagro Kft.)

A Piroska Gyula Tréning Románia felajánlásával, az első helyezett egy 2300 lej értékű vezetői képzésben részesül, mely abban segít, hogy még hatékonyabban megszervezze a céget és még jobb eredményeket érjen el. A YEAT vállalkozói szervezet egy különleges gyertyatartóval jutalmazta a díjast. A sikeres év, a rendezvények száma és minősége elsősorban az önkénteseknek, a támogatóknak, partnereknek, valamint médiapartnereknek köszönhető. Az est folyamán köszönő okleveleket és diplomákat kaptak az önkéntesek és a jelenlévő partnerek.

A rendezvény megszervezésében az egyesület köszönetet mondott a Kolcza vendéglőnek, a Lucifer Kft-nek. és Diószegi Kft.-nek, továbbá Kátai Jocónak a remek fotókért. A 7 évvel ezelőtt megkezdett munkát folytatja az egyesület, jövőben újabb lendülettel építi tovább a gazdaságot.

Kapcsolódók

Kimaradt?