Ismét halasztottak: ekkor nyitja meg kapuit a nagyváradi aquapark

Szeptember 10-én tíz órakor nyitja meg kapuit a nagyváradi Nymphaea wellnes és élményfürdő – közölték működtetői a létesítmény Facebook-oldalán.

Az ország legkorszerűbb aquaparkjának megnyitását korábban júliusra, majd augusztusra ígérték. Így most az utószezonban lehet majd tesztelni a kiválónak ígért szolgáltatásokat. A vendégeket 18 méter magas kültéri csúszdákkal, négy beltéri csúszdával, szabadtéri és fedett medencékkel várják, a welness-részlegen többek között szaunával és masszázssal is kényeztethetik majd magukat.

A Nymphaea működtetőinek közlése szerint jelenleg még tart az élményfürdő személyzetének kiképzése, az informatikai rendszerük tesztelése, illetve az aquapark területén található vendéglátóipari egységek áruval történő ellátása.

A nagyváradi élményfürdő a régi városi strand területén épült, a beruházás összértéke pedig 88,3 millió lej – ebből a polgármesteri hivatal közel 40 millió lejt fizetett, míg a maradék összeget európai uniós forrásokból biztosították. A hét hektáron elterülő aquapark az egyik legkorszerűbb az országban, az eredeti elképzelés szerint 2015-ben kellett volna megnyitnia kapuit. A  jegyárakról itt olvashat részleteket.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?