Nagy árleszállításokba kezdett a CFR: a székelyföldi járatokon is olcsóbban utazhatunk

Csökkentett áron válthatnak jegyet és bérletet az utasok a CFR jónéhány járatára - tájékoztat a vasúttársaság utasszállító részlege.

Az árleszállítást annak is köszönhető, hogy a CFR több InterRegiós járatát a Regiósba sorolta be, így például a Kolozsvár-Szatmárnémeti között közlekedő IR 1546-as járatra egy jegy 66,80 helyett 38,70 lejbe kerül.

Az akár 50 százalékos kedvezmény olyan járatokra is érvényes, mint Nagybánya-Kolozsvár (oda-vissza), Szeretfalva-Beszterce (oda-vissza), Brassó-Sepsiszentgyörgy, Kolozsvár-Bethlen, Kolozsvár-Nagyvárad (oda-vissza), Brassó-Tusnádfürdő (oda-vissza), Nagyvárad-Szatmárnémeti, Nagyvárad-Nagybánya. A teljes lista itt érhető el. A CFR emlékeztet, hogy a jelenlegi promóción kívül az állandó kedvezmények is érvényesek. Így például ha valaki menettérti jegyet vált, további tíz százalékos kedvezményben részesül.

Az árleszállítás másik csomagjára már az állandó kedvezmények nem érvényesek, ám ezekre az IR-járatokra megváltott jegyek 30-50 százalékkal kevesebbe kerülnek első osztályon is. A teljes listát, amelyen erdélyi járatok is szerepelnek, itt böngészheti.

Jegyek online is válthatók a fent említett járatokra a CFR hivatalos oldalán, illetve igénybe vehetők erre a célra az állomásokon elhelyezett jegyautomaták is. 

Kapcsolódók

Kimaradt?