Most már mindenkinek kínál olcsó áramot Teszári Zoltán cége

A nagy hazai szolgáltatóknál legkevesebb 13 százalékkal olcsóbban kínál elektromos áramot a háztartási fogyasztóknak az RCS&RDS. A cégcsoport a hét végén hozta nyilvánosságra árajánlatát.

Már korábban beszámoltunk arról, hogy miután Románia legnagyobb távközlési társasága lett, a nagyváradi Teszári Zoltán cége az energiapiacon is meg akarja vetni a lábát. Korábban már kötött is áramszolgáltatási szerződéseket például nagyváradi vállalatokkal, de most a romániai háztartásokba is el akar jutni.

A Digi Energy hivatalos árajánlata szerint Mwh-ként 165 lejért szolgáltatnak áramot magánszemélyeknek. Ehhez hozzáadódik az ÁFA, az energia szállítási és szétosztási költségei, a zöld bizonylat ára stb.

Havi tíz lejes Mwh-kénti árengedményben részesülnek azok a háztartások, amelyek az RCS&RDS kábeltévé- vagy internet-szolgáltatásának előfizetői. Ha az előfizető nyugdíjas, akkor további tíz lejes árengedményt kap. A kedvezmény 12 hónapos szerződéssel érvényes, és feltétele, hogy az egy év alatt az ügyfél ne mondja le a kábeltévé- vagy internet-előfizetését.

Az economica.net kiszámolta: ez az árajánlat legkevesebb 13 százalékkal olcsóbb, mint a többi nagy hazai áramszolgáltatóé. A kedvezményekkel együtt az árkülönbség 29 százalékos is lehet. A cég honlapján részletes útmutató található arról, hogyan lehet lemondani a jelenlegi áramszolgáltatási szerződést és új szerződést kötni a Digi Energyvel.

Kapcsolódók

Kimaradt?