Passzívházról szerveznek nemzetközi konferenciát Csíkszeredában

Díjmentes nemzetközi konferencián mutatja be december 18-án Csíkszeredában a romániai Passzívház Egyesület szervezésében a CertCraft ISO&ECVET elnevezésű nemzetközi projekt céljait és eredményeit.

Az Ausztriából, Svájcból, Magyarországról valamint Romániából érkezett előadók, a passzívházakkal és a projekttel kapcsolatos tapasztalataikat szeretnék megosztani az érdeklődőkkel december 18-án Csíkszeredában.

Az eseményre a projektgazda Passzívház Egyesület – az alapító Abos Emőke és Ede házaspár és a hozzájuk csatlakozott szakemberek - várja az építészek, építő és más szakmérnökök, kivitelező cégek, építőanyag és építőelem forgalmazók, épület energetikusok, felnőttképzéssel foglalkozó szervezetek, ingatlan-befektetők, közintézmények és szakoktatásban dolgozók képviselőit.

Amint arról tájékoztattunk, a háromnapos, romániai passzívház-kivitelező képzéseket idén Csíkszeredában szervezték meg két októberi időpontban, ezeken összesen 53 személy illetve 14 oktató vett részt. A képzések román és magyar nyelven zajlottak. A projekt keretében a 4 partnerországban összesen 14 passzívház- kivitelező képzést tartottak, amelyeken összesen 200 tanuló és 62 tréner vett részt.

A konferenciára az alábbi e-mail címen lehet jelentkezni: office@asociatiacasapasiva.ro , kiegészítő információkkal a 0740321371-es illetve a 0723607759-es telefonszámon szolgálnak.

Kapcsolódók

Kimaradt?