Pizzával kedveskednek a nélkülöző gyerekeknek

A csíkszeredai Hamm ételrendelő alkalmazás adománygyűjtést szervez, amelynek bevételéből hátrányos helyzetű gyerekeket szeretnének vendégül látni gyereknap alkalmából. A „Pizzát a nélkülöző gyerekeknek is” jótékonysági akció keretében május 31-éig fogadják a felajánlásokat.

Pizzával lepne meg 200 nélkülöző Hargita megyei gyermekeket gyermeknap alkalmából a Hamm ételrendelő alkalmazás.

„Tudva, hogy vannak olyan családok, akiknél ritkán vagy akár sosem kerül pizza az asztalra, elhatároztuk, hogy egy-egy pizzával lepjük meg a nélkülöző gyerekeket. Köszönjük minden adományozónak, hogy segítségükkel létrejöhet a “Pizzát a nélkülöző gyerekeknek is” jótékonysági akció” – mondta el az akció kapcsán Nagy Lajos, a Hamm alkalmazást kifejlesztő csíkszeredai The Marketive nevű vállalkozás ügyvezetője.

Adományozni online van lehetőség 2021. május 31-ig a donate.hamm.ro weboldalon. A projektben a vállalkozás fő partnere a Juventutti Alapítvány (Csíkszereda), további partner a Caritas (Székelyudvarhely és Gyergyószentmiklós) és a Mallersdorfi Ferences Nővérek (Székelyudvarhely). A jótékonysági szervezetek segítenek felkeresni és elérni azokat a hátrányos helyzetű családokat, akiket majd megajándékoznak. A három településen közel 200 nélkülöző gyermek részesül a gyereknapi pizzázás élményében.

„A csíkszeredai székhelyű The Marketive a fejlesztője és üzemeltetője a Hamm ételrendelő alkalmazásnak, amely Csíkszereda mellett már Gyergyószentmiklóson és Székelyudvarhelyen is egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Az ismertséget kihasználva több ügyet is támogat csapatunk, mert több jó szándékú, segítőkész személyt elérünk” – emelte ki Nagy Lajos.

(Borítókép: pixabay.com)

Kapcsolódók

Kimaradt?