Meghalt a menyasszony egy indiai esküvőn, végül a nő húgát vette el a vőlegény

Hirtelen elhunyt menyasszonya testvérét vette feleségül Indiában egy férfi a még aznap tartott menyegzőn, írta meg az MTI.

A vőlegény eredeti menyasszonya, Szurabhi az esküvő napján összeesett, és meghalt. A helyszínre riasztott orvos már csak a halál beálltát tudta megállapítani.

„A két család összeült, és valaki azt javasolta, hogy a húgom, Nisa menjen hozzá a vőlegényhez. A családok megvitatták az ügyet, és beleegyeztek” – ismertette Szaurab, a menyasszony bátyja a történteket.

Adzsab Szingh, az elhunyt nagybátyja szerint Szurabhi holtteste az esküvő ideje alatt a szomszédos szobában feküdt. „Sosem voltak még ilyen vegyes érzelmeink. A halála feletti gyászt és az esküvő örömét még fel kell dolgoznunk” – tette hozzá. A vőlegény családjának távozását követően megtartották halott testvérük gyászszertartását.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Indiában továbbra is a családok által megrendezett házasságok vannak túlsúlyban, míg a szerelemből köttetett frigyek ritkának számítanak. Ezzel az egy kaszthoz és társadalmi réteghez tartozó családok megőrzik társadalmi pozíciójukat.

(A címlapfotó illusztráció | Forrás: Pexels)

banner_fqCTjirk_Double Rise 3oo.jpg
banner_slFPWcPP_WhatsApp Image 2021-07-23 at 15.48.23 79o.jpg

Kapcsolódók

Kimaradt?