Meghalt Magyarország egyik legismertebb celebje, Berki Krisztián

A 41 éves Berki Krisztián egyik budapesti lakásához péntek reggel rendőrök és mentők érkeztek, mivel ordibálások és vitatkozások hangja szűrődött ki onnan. A rendőrség később megerősítette: meghalt Magyarország egyik legismertebb celebje – adták hírül a legolvasottabb magyarországi hírportálok.
Fotó: Berki Krisztián hivatalos Facebook-oldala
Az Origo szerint nem ez volt az első eset, hogy veszekedés miatt mentek ki a hatóságok. A nyomozás érdekében lezárták a környéket, valamint a lépcsőházat is, a társasházba csak azoknak van bejárásuk, akiknek oda szól a lakcímük. Beszámolók szerint legalább négy rendőrautó és egy mentőautó érkezett a helyszínre.
 

A Wikipedia szerint Berki Krisztián magyar labdarúgó, sportvezető, az FTC vezérigazgatója (2007–2010), médiaceleb, influenszer, műsorvezető. Több tévéműsorban is feltűnt, főként botrányairól, különc életviteléről híresült el. Évekig részt vett különféle magyar valóságshow műsorokban. A 2019-es magyarországi önkormányzati választáson versenybe szállt Budapest főpolgármesteri posztjáért, és 0,58 százalékon (4 047 szavazattal) végzett október 13-án. Legutóbb attól a tettétől volt hangos a magyar sajtó, hogy második felesége szülését élőben közvetítette fizetségért cserébe.

Az esettel kapcsolatban a rendőrség korábban az Origónak azt nyilatkozta, hogy haláleset miatt tartanak szemlét és idegenkezűség gyanúja nem merült fel, vagyis nem gyilkosság történt.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

 

Kapcsolódók

Kimaradt?