Elkésett az esküvőről a vőlegény, a rokonához ment hozzá a menyasszony

Már az esküvő előtt túlzásba vitte a mulatozást egy leendő férj Indiában, a könnyelműsködésére azonban csúnyán ráfizetett. Mivel berúgott és nem ért időben az oltár elé, a menyasszony az egyik rokonához ment feleségül.

Bizarr fordulattal ért véget egy esküvő Indiában a Híradó.hu szerint. A vőlegény az előkészületek helyett inkább szórakozni ment a barátaival, majd a menyegzőre négy óra késéssel érkezett meg és annyira ittas volt, hogy a menyasszony apja végül nem egyezett bele a nászba.

A szertartás délután 4 órakor kezdődött volna, az ara és családja pedig egyre türelmetlenebbül várta lánya jegyesét, aki csak este 8 órakor ért a templomba egy csapat részeg férfi kíséretében. A kótyagos csoport nemsokára a vendégekkel is kötekedni kezdett, így a menyasszony apja megtiltotta, hogy a lánya hozzámenjen a részeg vőlegényhez. Mivel azonban az esküvőt nem akarta elhalasztani, az apa gyorsan kitalált egy vészmegoldást – a rokonok között gyorsan megtalálta az új férjjelöltet.

Az pedig – mint utólag kiderül – nagyon hálás, hogy nem az eredeti tervek szerint folytatódott a szertartás.

„Jó, hogy az esküvő előtt kiderült, hogy egy alkoholista. Táncolt, miközben én órákig álltam az oltár előtt az esküvői koszorúval. Csalódott voltam a történtek miatt, legszívesebben lemondtam volna az egészet, de apám jól kezelte a helyzetet. Most már hihetetlenül boldog vagyok a férjemmel” – mondta az újdonsült feleség.

(Nyitókép forrása: Pexels)

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?