Ezek az idei kedvenc karácsonyi alkalmazásaink

Karácsony közeledtével rengetek alkalmazás árasztja el az Android áruházát, emiatt aztán nehéz eldöntenünk, hogy melyiket érdemes kipróbálni. Segítünk a választásban.

Több alkalmazással is megjárhatjuk, nemcsak az örökös vírus-veszély miatt, hanem azért is, mert rengeteg a gyengén összeállított vagy unalmas, esetleg már túlságosan giccses app. Arról nem szólva, hogy egymást másolják a készítők, és gyengébbnél gyengébb utánzatok látnak napvilágot. A netes javaslatokat és az áruházat bújva öt kedvencet találtunk, amelyek ha nem is tökéletesek, de szórakoztatóak vagy akár hasznosak is lehetnek.

1. Feledékenyek kedvence

Az idei kedvencünk a Christmas Gift alkalmazás lett, amely letisztult kezelőfelülettel és hasznos funkciókkal könnyíti meg a karácsonyi bevásárlást. Ha idén már nem is, de jövőre mindenképpen érdemes letölteni! Az alkalmazásban különböző személyek ajándékainak megvásárlását követhetjük nyomon. Beírjuk az adott személy nevét és, hogy mennyit költenénk rá (ez dollárban van megadva, de nem szükségszerű, hogy átváltsuk a pénzt).

A személyek mellé külön logókat is választhatunk, és mellérendelhetjük az ajándékokat, amiket vásárolnánk. Egy-egy ajándékhoz külön feltüntethetjük az árat, megjegyzést is írhatunk mellé, honlap linkjét és fotót is csatolhatunk. Végül külön bejelölhetjük, hogy megvásároltuk-e már az ajándékot és becsomagoltuk-e.

2. Bunyós Mikulás

A Santa Christmas Escape Mission rendhagyó játék, legalábbis ha valaki számára nem mindennapos élmény a bunyós Mikulás. A játékban grincsekkel kell megküzdenünk, akiket rúghatunk és üthetünk, időnként pedig tüzet kell kioltani vagy kulcsot keresni egy bezárt ajtóhoz.

A játék az év egyetlen napján állja meg a helyét, de ha éppen a díszítés elől menekülünk vagy a legutolsó pillanatban vásárolunk, és sorbanállás közben unatkozunk, akkor tökéletes megoldást jelent.

3. Legyél te is Mikulás vagy Playboy-címlapszereplő!

Az egyik legkedvesebb – persze giccses – alkalmazás, amelyet találtunk, a Christmas Photo Frames, Effects & Cards Art volt. Megannyi sebtiben összetákolt app után ez végre működött és szellemesre is sikeredett: a tárhelyről kell kiválasztanunk egy arcképet, vagy lőnünk egy újat, amelyre aztán felkerülnek a filterek.

Van itt minden: felkerülhetünk naptárra, lehetünk Mikulás, üdvözlőlap, kerülhetünk üveggömbbe, karácsonyi díszre, de Playboy-címlapra is, amelyen a Mikulás és az elfek csodálkoznak el.

4. Türelmetleneknek kötelező

Inkább kedves, mint hasznos alkalmazás a Christmas Countdown 2017. Az app nemcsak azt mutatja, hogy hány napra, órára, percre, sőt másodpercre vagyunk a karácsonytól, hanem minden nap kedveskedik is nekünk.

21-én például azt az üzenetet osztotta meg velünk, hogy terjesszük a kedvességet és nagyvonalúságot, 22-én arra emlékeztetett, hogy csomagoljuk be az ajándékainkat.

5. Ugat, nyávog és dübörög

Egyszerre poénos és giccses a Christmas Ringtones alkalmazás, amely csengőhangokat kínál az ünnepekre. Ha december végén rendszerint megnövekszik a hívásaink és érkező SMS-ink száma, akkor érdemes kipróbálni!

Van itt minden: Mikulás, aki megkérdi, hogy jó kislányok voltunk-e idén, szaxofonos karácsonyi zene, ugató-nyávogó dal, techno és egy apró bug, ami miatt egyszerre több csengőhangot is elindíthatunk, ami komoly hangzavart okoz.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?