Pokémon GO és ortodox kalendárium – mire keresett rá Románia a Google-on?

Sokan kíváncsiak voltak idén Donald Trumpra, a Pokémon GO-ra, az ortodox kalendárium továbbra is népszerű volt. A Google kiadta az idei legnépszerűbb hazai keresési adatokat.

A legnépszerűbb keresések a következők voltak:

1. Euro 2016
2. Rezultate bac 2016
3. Filme online 2016
4. Rezultate evaluare nationala 2016
5. Pokemon go
6. iPhone 7
7. Calendar ortodox 2016
8. Slither.io
9. Raspunsuri Pixwords
10. Donald Trump

A legnépszerűbb eseménynek a labdarúgó-Európa-bajnokság bizonyult, második helyezést ért el az érettségi, harmadikat a képességvizsga, de a brexit és az amerikai választások is elérték a guglizók ingerküszöbét.

A Google-nak feltett legfontosabb kérdés idén az volt, hogyan időzítsük egy számítógép kikapcsolását, az ezüstérmet a "hogyan készüljön a halaknak szánt csalétek puliszkából" kérdés vitte, de a bankkölcsön mikéntje, a weboldalkészítés is bekerült a fontos kérdések közé.

A ki kicsoda témakörben egy moldovai zenekar kapta az aranyat, a Carla’s Dreams-re voltak a legtöbben kíváncsiak, második helyre került a cucuveauamov e-mail cím, amelyet állítólag Laura Codruţa Kövesi DNA-főügyész használt.

A receptek közt leginkább a "cocovan"-ra voltak kíváncsiak, ami sejtésünk szerint a Coq au Vin, azaz vörösboros kakas, másodiknak az Empanadas jött ki. A legkeresettebb film a Suicide Squad volt, ezt követte a The Revenant és a Deadpool. A kütyük közül leginkább az iPhone 7-re voltak kíváncsiak, majd a Samsung Galaxy S7-re és a Samsung J5-re, de a Huawei készülékei is felkerültek a top tízes listára.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?