Terjeszkedik és új szolgáltatást indít az Uber Romániában

Új elemmel bővíti szolgáltatásait az Uber Romániában, elindítják – a kéréseknek eleget téve – a "tervezett utak" programot. Emellett terjeszkedni is fog.

A program lehetővé teszi, hogy a felhasználók akár harminc napra előre megrendelhessék a szolgáltatást és biztosíthassák, hogy amikor szükségük lesz rá, az autó rendelkezésre áll. A lehetőség igénybe vehető az UberX és az UberSELECT szolgáltatás körében is. Az utasnak csak meg kell adnia, mikor és hol szeretne beszállni az autóba, illetve, hogy hová igyekszik; a megadott időpont előtt 24 órával és 30 perccel a szolgáltatótól emlékeztető üzenetet kap.

A szolgáltatás szeptember 28-tól indul a fővárosban, és a legnagyobb részén elérhető majd: Otopeni, Pipera, Voluntari és 1 Decembrie körzetében még nem, de az Über azt ígéri, hogy a következő hónapokban már ott és Kolozsváron is igénybe vehető lesz. Más városokra is odafigyelnek: a lista élén Temesvár és Brassó áll.

Az Uber emellett garantált ár-rendszert vezet be, amely lehetővé teszi, hogy az utasok pontosan tudják, hogy az egyik helyről a másikra utazva mennyit kell fizetniük. 

Kapcsolódók

Kimaradt?