Nőként nőkért! Adományt gyűjt a Máltai Szeretetszolgálat kolozsvári fiókszervezete

Adj te is, hogy a nehéz helyzetben élő nők megbecsülve érezhessék magukat! – írja a Máltai Szeretetszolgálat kolozsvári fiókszervezete a Nőként nőkért! adománygyűjtés Facebook-eseményénél.

2019-ben nagy népszerűségnek örvendett az a kezdeményezés, amely során rászoruló nőknek gyűjtöttek higiéniai termékeket. Az akció sikeressége miatt a Máltai Szeretetszolgálat kolozsvári fiókszervezete idén is megszervezi nőnapi adománygyűjtését.

Mire lenne szükség? Ha valaki segíteni szeretne egy táskába vagy neszesszerbe tegyen például sampont, hajbalzsamot, fésűt fogkrémet, fogkefét, arckrémet, ajakbalzsamot, testápolót, kézkrémet, egészségügyi betétet, dezodort, szappant, papír zsebkendőt, törlőkendőt, fehérneműt, zoknit  – bármit, ami által ők is nőknek érezhetik magukat.

Az adományokat február 24. és március 6. között lehet bevinni a Máltai Szeretetszolgálat Főtitkárságára (Nuferilor utca, 1. szám, 9. lakrész), 12 és 17 óra között, valamint március 4-én, szerdán délután 17 és 19 óra között a nőnapi rendezvény előtt a K+ Közösségi térbe is leadhatók. (Unió/Memorandumului utca 3. szám).

A csomagokat nőnap után osztják ki a rászorulóknak. A szervezők kérik, hogy csak új fehérneműt, kozmetikai termékeket adományozzanak, mert a használt, megbontott vagy lejárt termékeket nem tudják továbbadni.

Kapcsolódók

Kimaradt?