Miss Earth: számít az erdélyiek szavazatára is a gyimesközéploki szépségkirálynő

Javában zajlik a Fülöp-szigeteken a Miss Earth szépségverseny, amelyen Magyarországot egy gyimesközéploki lány képviseli. Szavazatával bárki segítheti abban Blága Tündét, hogy közönségdíjas legyen.

A világ harmadik legrangosabb szépségversenye egy hónapig tart, és különböző alversenyek, programok színesítik. A koronát október 26-án helyezik az idei Miss Earth fejére. Vasárnap elkezdődött a közönségszavazás, amelynek nyertese megkapja a közönségdíjat. Ha támogatni kívánja Blága Tündét, csak annyit kell tennie, hogy a Miss Earth Instagram-oldalán lájkolja a gyimesközéploki lány fotóját.

„Maximális teljesítményt szeretnék nyújtani, hogy bebizonyítsam kortársaimnak és az embereknek, hogy az álmok valóra válnak, ha teszünk értük. Én is gyakorlatilag a semmiből építettem fel azt, ami mögöttem van, csak magamra számíthattam” – nyilatkozta korábban a Maszolnak a fiatal szépségkirálynő, aki igazi megtiszteltetésnek érzi, hogy Magyarországot képviselheti. Blága Tünde 2018-ban megnyerte a Miss Charity díjat Tajvanon, és további nemzetközi díjakkal büszkélkedhet.

Kapcsolódók

Kimaradt?