Ennivaló csokorral állnak oltár elé idén a trendi menyasszonyok

A január az esküvőtervezés, esküvő-kiállítások hónapja, amikor a házasulandók megtervezik a nagy nap részleteit: szerződnek a szolgáltatókkal, megrendelik a karikagyűrűket, meghívók között válogatnak. Érdemes ilyenkor a trendekből inspirálódni, hátha megtetszik valami olyasmi, amire korábban nem is gondoltunk. A Delish egy igazán ennivaló trendről számolt be, amely hódít a menyasszonyok között. 

Hogy az esküvő igazán a párról szóljon, érdemes a legapróbb részleteket is megtervezni és nem ragaszkodni görcsösen a megszokotthoz. Így gondolta valószínűleg Faheema Chaudhury, akinek képei bejárták a világhálót. A menyasszony ugyanis nem virágból álló csokorral vonult az oltár elé, hanem egy vattacukrot tartott a kezében. Az édességrajongó ara ragaszkodott hozzá, hogy kedvenc finomsága legyen a kezében, amikor kimondja a boldogító igent.

A vattacukorcsokor hódít a menyasszonyok között, egyre többen választják ezt a formabontó, ám egyedi lehetőséget. Bár valljuk be, nem túl egészséges és nem tudni, hogyan bír ki a cukor egy teljes lakodalmat, a csokordobásról pedig már ne is beszéljünk. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?