Január az esküvők tervezésének hónapja

Hiába a nyár az esküvők szezonja, a tökéletes nagy nap tervezése már év elején elkezdődik. Az idei házasulandóknak nyújt segítséget a kolozsvári Bánffy-palota Tonitza termében a péntekről vasárnapig látogatható esküvőkiállítás és vásár.

A kiállítók között találunk ruha-, cipő- és fotószalont, ital- és édességbárokat, de természetesen hirdetik magukat a teljes körű esküvőszervezést lebonyolító cégek is. Aki az alkalomhoz illő ékszert, jegygyűrűt szeretne, az is megtalálhatja itt a választását. Ahogy az lenni szokott, a szervezők most is a mindent egy helyen jegyében gondolkodnak, hiszen a cél, hogy egy teljes esküvő lebonyolítását is meg lehessen tervezni. Érdemes kihasználni az alkalmat, mivel a szolgáltatók ilyenkor árengedményekkel is készülnek. Nem utolsósorban jelentős időt spórulunk meg, mivel nem kell cégtől cégig rohangálni.

Aki viszont még nagyon az elején áll és tanácsot, megerősítést szeretne, olyan ismert dizájnerekkel, stílustanácsadókkal konzultálhat, mint Romana G. Urmanczy, Oana Lupas, Maia Ratiu, Isabela Teodor vagy Alina Puscas Brudar. Idén is gazdag felhozatalra számíthatunk, a szervezők száznál több cég részvételét ígérik.   

 

 

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?