Kutyáknak fejlesztettek ki sört

Ha az ember legjobb barátja, a kutya megkívánhatja a gazditól a csokit, miért ne óhajtaná meg az emberek folyékony kenyerét, a sört is? Egy amerikai pár Megan és Steve Long szerint a négylábúaknak is jár a finom italból, így kifejlesztették a kutyasört.

Az Amerikában élő Megan és Steve Long idős kutyája, Rocky érzékeny a különböző ételekre, hajlamos az allergiára, így gazdái nagyon odafigyeltek az étkezésére, ezért igyekeztek egészséges étrendet kialakítani kedvencük számára.

Ekkor született meg a kutyasör ötlete, amely természetesen nem tartalmaz alkoholt, erjesztés nélkül, friss és tápláló alapanyagokból készül. A Good Boy (Jófiú) névre keresztelt ital csupán annyiban hasonlít az emberek által fogyasztott sörre, hogy elkészítése során ugyanazokat a berendezéseket használják, mint a sörfőzdékben.

A csirke-, sertés- és zöldségízben kapható ital csak Amerikában elérhető.

 

 

A Good Boy, vagyis a Jófiú kutyasört 3,5 deciliteres, dobozos kiszerelésben árulják, csirke-, sertés- és zöldségalapú formában kapható.

Azért nevezték el így az italt, mert ugyanazokat az eszközöket és berendezéseket használják az elkészítése során, mint a sörfőzdékben, csak az erjesztési folyamatot hagyják ki.

Kapcsolódók

Kimaradt?