Véletlenül találták meg a márciusban egy őrt álló katona kezéből kicsavart géppisztolyt

Mamaián, nem messze a 110-es Távközlési és Informatikai Katonai Központtól megtalálták azt a géppisztolyt és a hozzátartozó 30 töltényes tárat, amit még márciusban loptak el egy őrségben lévő katonától – számolt be az antena3.ro.

Erről a katonai egységről van szó | Fotó: focuspress.roA fegyvert egy kidobott matrac alatt elrejtve, alig kétszáz méterre a laktanyától találta meg takarítás közben egy katona, aki félrerúgta a kidobott fekvőalkalmatosságot, amely alatt az eltűnt lőfegyver volt – írták. A beszámoló szerint régóta heverhetett ott, gyanítják, hogy azután rejtették el, hogy ellopták.

Mint annak idején beszámoltunk róla, március 19-én egy géppisztolyt és töltényt loptak el a Fekete-tenger partján lévő Mamaián egy laktanyában őrszolgálatot teljesítő katonától. Az ismeretlen, kapucnis, fehér fegyverrel rendelkező támadó este negyed kilenc körül tört be az egységbe. Az őrt álló katona megpróbált védekezni, de a közelharcban az agresszor elvette a fegyverét és a 30 töltényt tartalmazó tárat, majd a kerítést átugorva elmenekült a helyszínről.

Az elkövetőt egyébként azóta se kerítették kézre.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?