Vasárnaptól akár 34 lejért is foglalhatunk szállást a román tengerparton

Vasárnap kezdődik a Tengerpartot mindenkinek program, amelyet immár 40. alkalommal szerveznek meg. A turisták akár 34 lejért is foglalhatnak egy éjszakára szállást a tengerparti üdülőhelyek szállodáiban – tudatták a Román Turisztikai Munkáltatók Szövetségének (FPTR) képviselői.

A program elindításával akár 70 százalékkal is csökkenhet az üdülés ára a főszezonhoz képest a román tengerparton. Így június 19-éig, a szezonon kívüli időszakban a turisták akár 34 lejért is szállást foglalhatnak egy éjszakára. A korábbi évekhez hasonlóan, idén is kifizethető az összeg üdülési utalványokkal.

Fotó: Adobe Stock

„Javasoljuk a turistáknak, hogy a főszezonon kívül is nyaraljanak a tengeren. Minden okuk megvan rá: a strandok és üdülőhelyek nem zsúfoltak, az időjárás nagyon kellemes, és ami talán a legfontosabb, az árak sokkal alacsonyabbak, mint júliusban és augusztusban. Örülök, hogy az elmúlt időszak nehézségei ellenére is folytathatjuk ezt a hagyománnyá vált programot és lehetőséget kínálhatunk arra, hogy az érdeklődők megfizethető áron töltsenek el néhány napot a tengerparton” – mondta Dragoș Răducan, az FPTR elnöke.

A programban részt vevő szállodák listája megtalálhatók az FPTR honlapján.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?