banner_066Zffpe_maszol_6fel_rmdsz-02.png
banner_VnNOCp39_maszol_6fel_rmdsz-01.png

Vádat emeltek a lányait másfél évtizeden át rendszeresen megerőszakoló prédikátor ellen

Vádat emelt a borosjenői (Ineu) ügyészség a februárban őrizetbe vett Arad megyei lelkész ellen, aki másfél évtizeden át rendszeresen megerőszakolta három kiskorú lányát. A férfi bevallotta tetteit.

Az ügyészség keddi tájékoztatása szerint a 48 éves férfit nemi erőszak folytatólagosan elkövetett bűncselekményével vádolják. A nyomozati anyag szerint a vádlott 2007 és 2023 között rendszeresen szexuális aktusra kényszerítette a gondozásában lévő három kiskorú lányát, kihasználva, hogy nem tudják megvédeni magukat és érvényesíteni akaratukat.

Illusztráció | Fotó forrása: Unsplash

Februárban ügyészségi források arról tájékoztattak, hogy a vádlott a legnagyobb lányával annak 10 éves korától, 16 éven keresztül követett el szexuális visszaéléseket. A most 26 éves fiatal nő a borzalmakat elmesélte közeli ismerőseinek, akik értesítették a rendőrséget, írja az Agerpres. Ezek után előzetes letartóztatásba került az apa. Mint februárban beszámoltunk róla, a helyi média szerint a férfi a Facebook-oldalán azt hirdette, hogy egy vallási közösség lelkésze. A lányai jelenleg 15, 17 és 26 évesek.  

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?