Letartóztatták a férfit, akit nyolcéves unokahúga meggyilkolásával gyanúsítanak

Előzetes letartóztatásba helyezték azt a férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy Albești községben megerőszakolta és meggyilkolta nyolcéves unokahúgát, derül ki a bírósági portálon közzétett információkból.

A botoșani-i bíróság elfogadta az ügyészség indítványát, és elrendelte a súlyos gyilkossággal, kiskorú megerőszakolásával és fogva tartásával gyanúsított férfi előzetes letartóztatását, számol be az Agerpres hírügynökség. A szombaton meghozott döntés ellen eddig senki nem fellebbezett.Illusztráció: AdobeStock
Amint megírtuk, a 8 éves kislányt szombatra virradó éjszaka találták holtan az Albești községbeli Jijia külterületén lévő akácerdőben, miután péntek este eltűnt otthonából.
Delia Nenișcu, a Botoșani megyei rendőrfelügyelőség szóvivője elmondta, hogy a kislány este 8 óra körül hagyta el otthonát kíséret nélkül, hogy egy közelben lakó rokonát meglátogassa, de nem tért haza, és a rokonához sem érkezett meg. Szombaton hajnalban találták meg, a gyanú szerint megerőszakolták, majd megölték.

Több mint száz rendőrt, csendőrt és határrendészt mozgósítottak a tettes kézre kerítésére. A keresésben részt vett a belügyminisztérium helikoptere is. A 32 éves gyanúsítottat azután fogták el, hogy a rendőrök két figyelmeztető lövést is leadtak a levegőbe.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?