Újabb baleset: egy 13 éves gyermeket támadtak meg a kóbor kutyák

Újabb kutyatámadás történt, ezúttal Teleorman megyében sebesített meg egy kutyafalka egy 13 éves fiút – írja az ObservatorNews.

Ismét súlyos baleset történt, alig néhány nappal a halálos kimenetelű bukaresti kutyatámadás után. Egy 13 éves bukaresti gyermek éppen a nagyszüleit látogatta meg a Teleorman megyei Conţeşti faluban, ahol megtámadta őt egy kutyafalka.

Illusztrációk: Pexels

A szörnyű jelenetet a szomszédok is látták, de nem avatkoztak közbe, mert attól féltek, hogy őket is megtámadják az állatok.

A fiút többször is megharapták az ebek, széttépték a ruháját. Az áldozatnak végül sikerült átmásznia egy kerítésen, ahová a kutyák már nem tudták követni.

A fiú apja nem várta meg a mentők kiérkezését, autóba ültette és kórházba szállította gyermekét. A fiú állapotát sikerült stabilizálni, a bukaresti kórházban kezelik.

Mint ismert, kóbor kutyák támadtak meg egy kocogó nőt a román fővárosban szombaton. A helyszínre érkező mentősök már nem tudták megmenteni az életét. Egy 43 éves nőről van szó, akit tavaly áprilisban 20 kutya támadott meg ugyanazon a környéken. Akkor súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?