Újabb halálos áldozata van a crevediai robbanásnak

A crevediai robbanás újabb sérültje hunyt el kedden reggel. Az LPG-töltőállomáson dolgozó egyik alkalmazottról van szó, akit a bukaresti Bagdasar Arseni kórházban kezeltek. A tragédia halálos áldozatainak száma ötre emelkedett.

A férfi nagyon súlyos állapotban volt, testének 90 százalékán égési sérülések keletkeztek. Ő az egyike annak a három sérültnek, akiket állapotuk miatt nem tudtak külföldre szállítani.

Fotó: a katasztrófavédelem Facebook-oldala

Mint írtuk, hétfőn reggel meghalt a robbanás egy másik sérültje. A beteget a bukaresti Floreasca kórházban ápolták, és nagyon súlyos állapotban volt, testének több mint 95 százaléka megégett.

Múlt szombaton robbanás történt egy LPG-töltőállomásnál, Crevedián. Az elsőt, egy sokkal erősebb robbanás követte, amikor már több tűzoltó és csendőr volt a helyszínen, 56 személy megsérült. Egy sérült nő férje a felesége állapotát látva szívrohamot kapott és azonnal meghalt, az asszony másnap a kórházban halt bele a sérüléseibe. A tragédia során nyolc ház is a tűz martalékává vált. A LPG-kútnak nem volt működési engedélye, többszöri pénzbírság után 2020-ban jelentették a bezárását. Az ügyben négy bűnvádi eljárás indult.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?