Tömegverekedés követte a szándékos gázolást

Az eset egy brăilai utcán történt, térfigyelő kamera örökítette meg.

Szándékosan gázolt el egy fiatalt egy gépjárművezető Brăila városában. A fiatalember egy magánházak alkotta lakóövezetben állt a járdán, közel az úttesthez, arra készülve, hogy átkeljen. Az esetet egy térfigyelő kamera örökítette meg. A felvételen világosan látszik, ahogy egy Seat típusú személygépkocsi felhajt a járdára, szinte megcélozva az ott álldogáló személyt. Ez, felismerve a veszélyt, megpróbált elugrani, azonban esélye sem volt a menekülésre a sebesen érkező autó elől.

A gázolás szándékos voltát egyértelműen bizonyítja, hogy a sofőr kiszállt a kocsiból, odament a földön fekvő áldozathoz és nyomdafestéket nem tűrő stílusban ráordított. A baleset helyszínéhez közel verekedés tört ki az áldozat ismerősei/rokonai és a gépkocsivezető, illetve a jármű utasai között. Az összetűzés eredményeként három személyt kórházba szállítottak.

Az Observator hírportál értesülései szerint az áldozat túlélte a gázolást, őt szintén kórházba szállították. A rendőrség őrizetbe vette a gázolót. A 36 éves férfi józan volt, amikor elütötte a járdán álló fiatalembert.

(Nyitókép: Observator)

Kapcsolódók

Kimaradt?