FRISSÍTVE – Robbanás egy lugosi tömbházban – egy lakó megsérült, több mint húsz lakás megrongálódott

Robbanás rázta meg kedd reggel a Temes megyei Lugos egy tömbházát. A lakókat evakuálták, több mint 20 lakás megrongálódott, egy férfi megsérült. FRISSÍTÉS: A Lugosi Városi Rendőrség Bűnügyi Nyomozó Irodájának tisztviselői bűnügyi nyomozati eljárást indítottak egy férfi ellen gondatlanságból elkövetett rongálás és gondatlanágból elkövetett testi sértés miatt.
Az első információk alapján egy
gázpalack robbant fel, számol be az Opinia Timișoarei. Tizenkét lakó, akik a robbanás pillanatában a tömbházban tartózkodott, kimenekült, és hívták a 112-es számot. A helyszínre kivonultak a tűzoltók és a mentők. Egy férfit kimentettek, aki a teste 40 százalékán szenvedett égési sérüléseket.

Fotó: Temes megyei ISU

Kedden reggel 08:30 órakor riasztottak a 112-es segélyhívószámon, hogy egy négyszintes épület harmadik emeletén robbanás történt, a robbanást nem követte tűz, tájékoztat a Temes megyei katasztrófavédelmi felügyelőség (ISU).

A Lugosi Városi Rendőrség Bűnügyi Nyomozó Irodájának tisztviselői bűnügyi nyomozati eljárást indítottak egy férfi ellen gondatlanságból elkövetett rongálás és gondatlanágból elkövetett testi sértés miatt a kedd reggeli robbanást követően. A robbanás egy négyemeletes tömbház harmadik emeletén lévő garzonlakásban történt, miután a férfi egy gázkonvektoron dolgozott – közölte a temesvári rendőrség sajtóosztálya.

Az épület 84 garzonlakásából 21 érintett, az evakuáltakat a lugosi Valeriu Braniște Műszaki Kollégiumban szállásolják el. A rendőrség a lugosi ügyészség felügyelete alatt folytatja a nyomozást, hogy az esemény pontos körülményeit megállapítsák.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?