FRISSÍTVE – Erős robbanásra ébredtek egy erdélyi nagyváros lakói

Fotó: ISUFRISSÍTVE: Erős robbanás történt, majd tűz ütött ki egy nagyszebeni társasház első emeleti lakásában. Az ISU mintegy 20 embert menekített ki az épületből. FRISSÍTÉS: Két személyt holtan találtam az egyik lakásban.

Erős robbanásra ébredtek vasárnap Nagyszebenben, ahol egy Iazului utcai társasház első emeleti lakásában a lángok is felcsaptak a detonációt követően. A Szeben megyei Készenléti Felügyelőség (ISU) munkatársai nagy erőkkel szálltak ki a helyszínre; az épületből mintegy 20 embert evakuáltak.

„Eddig körülbelül 20 embert evakuáltak az egész épületből. Munkatársaim próbálnak behatolni a lakásba, ahol a robbanás történt, igyekezetüket nehezíti a gomolygó füst” – számolt be Andreea Stefan, a Szeben megyei ISU szóvivője. 

FRISSÍTÉS: Két személy meghalt vasárnap reggel egy nagyszebeni tömbház földszinti lakrészében bekövetkezett robbanásban, amelyet tűz követett - közölte a katasztrófavédelem.

A Szeben megyei katasztrófavédelmi felügyelőség (ISU) sajtószóvivője, Andreea Ştefan elmondta, a tűzoltóknak sikerült bejutniuk a lakásba, ahol eddig két személy holttestét találták meg, de a keresési-mentési akció még folyamatban van. A lángokat eloltották, jelenleg a lakás átszellőztetésén dolgoznak, mert még mindig sűrű füst terjeng.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?