banner_ImRoxvBN_webbanner_970x250.gif
banner_Qadt244U_webbanner_728x90.gif
banner_3UKEdCdT_webbanner_300x250.gif

Rázuhant a magasságkorlátozó a kisbuszra – két utas a helyszínen életét veszítette

Fotók: Neamț Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség

Súlyos közlekedési baleset történt a Neamţ megyei Tarkő (Tarcău) községben kedden délelőtt: egy út felett átívelő híd magasságkorlátozója rázuhant az alatta áthaladó kisbuszra, aminek következtében többen megsérültek és ketten életüket veszítették.  

A katasztrófavédelem közölte, a baleset úgy történt, hogy egy túlságosan magas teherautó haladt át egy vasúti híd alatt, megrongálta a magasságkorlátozó kaput, és a ledőlő fémszerkezet a mögötte haladó kisbuszra zuhant. 

Az első közzétett információk szerint két utas – egy 41 és egy 47 éves férfi – a helyszínen életét veszítette. Három további súlyos sérültről tudnak, egy 76 éves nőről, valamint egy 74 éves és egy 55 éves férfiről.

Az egyik személyt válságos állapotban szállították kórházba, míg a másik sérültet a helyszínen sikerült újraéleszteniük, azonban nincs eszméleténél. Az egyik sérültet még a mentőegység megérkezése előtt az utasok szabadították ki a kisbuszból.  

A tűzoltóság műszaki mentésre szakosodott munkatársai hosszasan küzdöttek a két elhunyt testének roncsokból történő kiszabadításáért.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_ZBiZ5lsB_MASZOL970x250px.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?