Összeveszett két 16 éves fiú, mire az egyik nyakon szúrta a másikat

Összeveszett két tinédzser egy váradi parkban, mire az egyik kést rántott és nyakon szúrta a másikat. Az eset szerdán este történt, az áldozatot jelentős vérveszteséggel kórházba szállították és meg kellett műteni. Az állapota súlyos, de a gyors orvosi beavatkozásnak köszönhetően nincs életveszélyben.

A két 16 éves fiatal jól ismerte egymást, együtt töltötték az időt a Váradszőllős negyedbeli egyik parkocskában. Valamin mégis összevitatkoztak, mire egyikük kést rántott és nyakon szúrta a másikat. A kés megsértette az áldozat nyaki ütőerét is.

Fotó: Borsi Balázs

A helyszínre kiérkező mentőknek előbb a rendkívül erős vérzést kellett elállítaniuk, majd amikor elindultak a sérülttel a kórház felé, ott már készülődött a sebész csapat, hogy átvegyék a fiút és azonnal meg tudják műteni – közölte Dr. Béres Zsolt, a Bihar Megyei Kórház sürgősségi osztályának szóvivője.

Az elkövetőt még aznap este elfogta a rendőrség és 24 órás őrizetbe helyezte. A törvényszék melletti ügyészség emberölési kísérlet miatt indít ellene bűnvádi eljárást.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?