Őrületbe kergeti szomszédjait egy túl hangosan szexelő tordai nő

A nő ajtajára a bosszús szomszédok egy lapot ragasztottak, amin felháborodásukat fejezték ki az éjjel-nappal szexelő asszony kéjes sikolyai miatt. Követelik, hogy hagyja abba az állandó szexelést, vagy legalábbis legyen halkabb.

A szomszédok szerint a nő nem csak éjjel, hanem nappal is rendszeresen hangoskodik, nyögései és sikoltozásai az egész tömbházban hallatszódnak. Ezért is tartották szükségesnek, hogy a nő lakásának bejárati ajtajára egy papírt ragasszanak, hátha elszégyelli magát és befejezi a sokak számára kellemetlen hangoskodást. A tordai nőt arra kérik, hogy legyen csendesebb, mivel a tömbházban gyerekek is laknak, és ők ugyanúgy halják a szűnni nem akaró akciók hangját.

Fotó forrása: Stiri de Cluj

Tavaly júliusban Szászfenesen történt egy hasonló eset, amikor egy pár éjszakánként rendszeresen felébresztette a tömbház lakóit hangos szeretkezésével. Az esetről egy videó is készült, amit az egyik felháborodott szomszéd készített. A szeretkező pár egyik közeli hozzátartozója szerint a szomszédok rosszindulatúak és irigykednek, a problémát ugyanis megoldhatták volna úgy is, hogy szólnak a hangoskodóknak és nem nyilvánosságra hozzák a hangok miatt rögzített videót.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?

banner_c9R6XLX8_banner_uAfkoMzW_ScrolloverAds_2023-02-28-zs_1920x1100.jpg
banner_mPvSBO0F_banner_8CGaT4FL_ScrolloverAds_2023-02-28-zs_580x1100.jpg